Dat muziek mij in het bloed zat, wist ik al zeer vroeg want toen ik een jaar of 5 was, haalde ik de stokjes uit de vogelkooi en nam een paar emmers of een tonnetje van de waspoeder en daar maakt ik een drumstel van. Enzo begonnen mijn eerste repetities.

Maar toen ik 7 jaar was in 1978, bracht de goed brave “Sint” mij mijn eerste drumstel en vanaf toen was het helemaal gedaan met de rust in huis.

Na enkele jaren mee te spelen met de radio en vinylplaatjes wou ik ook nog een stapje verder gaan en keyboard was het volgende instrument dat ik wou leren, en dan nog een beetje zingen, en zo maakte ik dan mijn eigen repetitieruimte, met een paar gekleurde lampen en alles erbij.

Toen ik een jaar of 17 was vond  mijn eerste echte optreden plaats als drummer bij het orkest “De Tornados” bekend van het liedje “In dat wasmachine”, en een cover van Que sera sera.

Door enkele jaren verschillende waters te  doorzwemmen van orkesten – duo’s – trio’s enz… hadden we wel heel wat ervaring opgedaan natuurlijk.

En zo ben ik door Jenny, één van de grootste fans van Salim Seghers, bij het orkest van hem terecht gekomen in 2004 en heb daar dan nog meer ervaring en kennis opgedaan, de kneepjes van het vak geleerd zeg maar, maar vooral heb ik heel veel geleerd van technieker Tony Kwanten waar ik deze altijd dankbaar voor blijf.

Overal in België hebben we opgetreden en ook jaarlijks deelgenomen aan de fanreis

naar ” Llorette de mar”.                                        

Maar na 5 jaar zwoegen en zweten op erbij te horen, heb ik dan toch de beslissing genomen om de eer aan mezelf te houden en daarom in 2009 mijn eigen weg te gaan en verder te gaan als Allround coverband  Johan Van Eijck “That’s Life” met keyboard en zang.                    

Tussendoor is er ook nog discobar erbij gekomen en ook daar is steeds meer vraag naar.